Responsiv hemsida – Utvalda projekt

Här har vi samlat några utvalda projekt från kunder som vi har arbetat med under hösten 2020. De flesta av våra uppdragsgivare har valt paketet Hemsida Stor med något extra tillägg. Med hemsida stor får du ut det mesta av varje funktion.

FRIKAB ELINSTALLATIONER AB

Frikab Elinstallationer AB är en känd elfirma i Arvika som drivs av Björn Karlsson. De hade ingen hemsida och efter kontakt med oss skapade vi en responsiv layout som fungerar bra i alla enheter. Vi satte även upp kontaktformulär. Med hjälp av detta formulär fick de en förfrågan redan vid lansering.

Paket: Hemsida Stor
Url: https://frikabel.se

responsiv hemsida - frikab elinstallationer ab

WILSON HÄLSA

Wilson hälsa drivs av Elin Wilson i Mangskog, Arvika och bedriver det mesta inom träning och hälsa. Några exempel på detta är Crossnature, personlig träning, massage och rådgivning. De kontaktade oss med visionen om att få en fräsch hemsida där de enkelt kan presentera sina tjänster på ett inbjudande sätt. Vi skapade en hemsida med en grön färgprofil där vi utgick från logotypen.

Paket: Hemsida Stor
Url: https://wilsonhalsa.se

hemsida wilson hälsa arvika

NIKLAS OLSSON EL AB

Niklas Olsson El AB är en elfirma som ligger i Hungvik, Arvika. Efter kontakt med mediaHD utformade vi en sida som man tidigt skulle komma till ett kontaktformulär där kunderna snabbt kunde göra en förfrågan. Sidan består av en startsida där länkarna leder till olika sektioner.

Paket: Hemsida Stor
Url: https://niklasolssonel.se