Responsiv hemsida – Utvalda projekt

Här har vi samlat några utvalda projekt från kunder som vi har arbetat med. De flesta av våra uppdragsgivare har valt paketet Hemsida Stor med något extra tillägg. Med hemsida stor får du ut det mesta av varje funktion.

KV-HUSET

KV-Huset i Arvika AB har funnits sedan 1972. De är specialiserade på lösningar inom kontorslandskap med allt ifrån möbler och kontorsmaterial till datorer och kopiatorer. Vi fick i uppgift att fräscha till deras sida, så att den blev snygg & mobilvänlig.

Paket: Hemsida Stor
Url: https://kv-huset.se

kv-huset i arvika

NORDELLS KONDITORI AB

Ett anrikt konditori beläget vid torget, mitt i centrala Arvika. Här erbjuds alltid dagsfärskt bröd från det egna bageriet, samt ett flertal varianter av tårtor, bakelser och kondisbitar. Nordells är även populärt för deras smakrika kaffe, vilket har gjort att de är med i White Guide. Här fick vi i uppgift att ta fram en snygg, responsiv och innehållsrik sida med många bilder.

Paket: Hemsida Medium
Url: https://nordellskonditori.se

Nordells Konditori AB

ACCONA STORKÖK AB

Accona Storkök AB skall utvecklar, producerar och marknadsför produkter för exponering och förvaring av kylda varor. Acccona ville byta ut sin gamla hemsida med en ny och fräsch, där de kan visa upp sina produkter på ett värdigt sätt.

Paket: Hemsida Medium
Url: https://accona.com

Accona Storkök AB Klässbol

FRIKAB ELINSTALLATIONER AB

Frikab Elinstallationer AB är en känd elfirma i Arvika som drivs av Björn Karlsson. De hade ingen hemsida och efter kontakt med oss skapade vi en responsiv layout som fungerar bra i alla enheter. Vi satte även upp kontaktformulär. Med hjälp av detta formulär fick de en förfrågan redan vid lansering.

Paket: Hemsida Stor
Url: https://frikabel.se

responsiv hemsida - frikab elinstallationer ab

WILSON HÄLSA

Wilson hälsa drivs av Elin Wilson i Mangskog, Arvika och bedriver det mesta inom träning och hälsa. Några exempel på detta är Crossnature, personlig träning, massage och rådgivning. De kontaktade oss med visionen om att få en fräsch hemsida där de enkelt kan presentera sina tjänster på ett inbjudande sätt. Vi skapade en hemsida med en grön färgprofil där vi utgick från logotypen.

Paket: Hemsida Stor
Url: https://wilsonhalsa.se

hemsida wilson hälsa arvika

ARVIKA GJUTERI AB

Arvika Gjuteri drabbades i april 2020 av en stor brand vilket ledde till att över 500 personer från 50 olika företag fick jobba intensivt med sanering och återuppbyggnad. Ungefär ett år efter branden kunde man sakta börja produktionen igen. I samband med nystarten så valde gjuteriet att satsa på en ny hemsida, då den gamla var trög och inte mötte dagens riktlinjer. Vi flyttade då hemsidan till våra servrar (vilket gjorde den avsevärt mycket snabbare) och gjorde den responsiv och användarvänlig.

Paket: Hemsida Medium
Url: https://arvikagjuteri.se

Arvika Gjuteri AB

NIKLAS OLSSON EL AB

Niklas Olsson El AB är en elfirma som ligger i Hungvik, Arvika. Efter kontakt med mediaHD utformade vi en sida som man tidigt skulle komma till ett kontaktformulär där kunderna snabbt kunde göra en förfrågan. Sidan består av en startsida där länkarna leder till olika sektioner.

Paket: Hemsida Stor
Url: https://niklasolssonel.se

GYM55

GYM55 – Charlottenbergs Träningscenter.
Här kan du träna med den senaste gymutrustningen från världsledande märken som Lifefitness och Hammer Strenght.

Paket: Offert
Url: https://gym55.se

Gym55 Charlottenbergs Träningscenter

SOMATHERM HD

Somatherm Heating & Drying AB är vår huvudsida för handdukstorkar, handtorkar & golvvärme.

Paket: Löpande
Url: https://somathermhd.se

Somatherm Heating & Drying AB